El Mercat obre les seves portes als professionals de Viridalia

El Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya prenem part en l’edició d’aquest any de VIRIDALIA, les jornades de portes obertes de vivers i comercialitzadores que tindran lloc els dies 5, 6 i 7 de juny.

El Mercat serem el punt de partida d’aquestes visites que conviden els professionals del sector a conèixer de primera mà els productes ornamentals d’obtentors, horticultors i comercialitzadors que es troben al Maresme.

Al Mercat mostrarem l’amplíssima oferta de flor, planta i complements amb què comptem a la sala de Venda Directa, i a més, exposarem el producte dels 23 socis productors adherits a la marca de qualitat CULTIU D’AQUÍ.

Aprofita l’oportunitat que et brindem i vine a visitar el Mercat i els vivers d’alguns dels nostres socis!

Més informació i inscripcions AQUÍ.