Mercats extraordinaris per ‘La Mare’

La campanya de primavera avança i encarem ja amb força el Dia de la Mare. En tractar-se d’un dia important en la compra i venda dels nostres productes, el Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya hem programat diferents mercats extraordinaris i horaris especials per tal que socis i clients puguin desenvolupar adequadament la compra i venda de flors i plantes per aquesta jornada.

Diumenge 28 d’abril          de 9 a 13 hores

Dimarts 30 d’abril          de 9 a 13 hores

Dimecres 1 de maig (Festa del Treball)      de 9 a 13 hores

ATENCIÓ: l’entrada a la Venda Directa del Mercat Extraordinari que se celebrarà el diumenge 28 d’abril, estarà restringida exclusivament a la porta F, ubicada a la part posterior del Mercat, ja que a la mateixa hora té lloc el mercat agroalimentari a la façana principal.

Recordem que el Mercat de Flor és un mercat professional, i per a poder entrar cal estar degudament registrat tot acreditant que s’és florista, jardiner, paisatgista, etc. Per fer-ho, cal aportar una sèrie de documents que es troben relacionats al següent apartat de la web: http://www.mercatflor.cat/mercat/ser-client/

Per a més informació, podeu trucar de dilluns a divendres, de 8 a 16 hores i estarem encantats d’atendre’t.