La Primavera ja ha començat al Mercat

A pocs dies per a què comenci oficialment la Primavera, el Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya ja n’hem donat el tret de sortida amb la jornada que va tenir lloc el passat dimecres 13 de març amb el nom de FEM PRIMAVERA.

Una jornada de caràcter festiu, en la que vam voler compartir l’inici d’aquesta campanya tan important per a tots amb els nostres clients, amics i socis. Una festa, un esdeveniment, que podem dir que va ser un petit èxit! (Tot i que justament aquell dimecres la pluja ens va voler fer una mica la guitza).

El Mercat es va vestir de gala per a l’ocasió: parades guarnides lluïnt les seves millors flors i plantes, banderoles i decoracions florals per molts racons… música en directe…

Es va comptar amb la participació de l’Escola d’Art Floral SMILAX, qui, amb un grup d’alumnes, van elaborar els diferents treballs amb què vam decorar les passarel·les i van estar treballant diferents propostes en un espai des d’on qui vulgués podia anar a veure’ls.

LES IMATGES DEL GRUP DE SMILAX EN ACCIÓ I ELS SEUS TREBALLS: https://photos.app.goo.gl/opbMHLon9buNwJeC8

LTambé va participar a la Jornada la florista Montse Bertran, que acompanyada de Francesc Cartró, va presentar unes quantes idees originals i ben comercials per a la propera Diada de Sant Jordi i per al Dia de la Mare. Idees fresques, moltes d’elles ben senzilles, per ajudar a estimular les vendes a les floristeries en aquestes dates tan especials.

LA FLORISTA MONTSE BERTRAN I ALGUNES DE LES SEVES PROPOSTES:
https://photos.app.goo.gl/rZGuP1S1q8kAzUraA

La marca dels productors del Mercat, CULTIU D’AQUÍ, també va ser present a la jornada, i és que va oferir una exposició d’alguns dels seus productes de temporada, tant de flor tallada com de planta, en unes parades preparades especialment.

L’EXPOSICIÓ DE CULTIU D’AQUÍ: https://photos.app.goo.gl/2j3QWuwQVL4RRepy7

I enmig de tot, a l’hora de dinar, tres foodtrucks (caravanes de restauració) van oferir degustacions a tots els assistents que van recollir el seu tiquet. Un total de 6 tapes i una crepe, per tal que ningú marxés del Mercat amb la panxa buida.

Finalment només ens queda donar les gràcies a tots els clients i clientes que vau venir al Mercat i a tots els socis i usuaris de parades que vau oferir el bo i millor de les vostres flors i plantes per mostrar un cop més l’àmplia oferta de productes amb què comptem al Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya.

Gràcies per fer primavera amb nosaltres! Ara gaudim-la junts durant les properes setmanes!