Estrenem nou sistema de barreres d’accés

Des de finals d’aquest mes, el Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya comptem amb un nou sistema de barreres de control de pas a les nostres instal·lacions. Es tracta d’un sistema de gestió de l’empresa Equinsa Parking que funciona mitjançant la lectura de matrícula, pels usuaris registrats, i mitjançant tiquet de pas pels usuaris esporàdics.

Aquells socis i usuaris registrats només caldrà que liquidin la seva quota anual i mantinguin la matrícula del seu vehicle actualitzada per tal que el sistema els obri automàticament quan s’acostin a la barrera. El sistema també procedirà així amb els clients que estiguin registrats i tinguin el seu carnet i matrícula actualitzats.

Els usuaris puntuals i clients d’altres serveis que s’ofereixen dins el recinte del Mercat caldrà que recullin el tiquet que subministra la barrera i satisfacin la quantitat correponent a la seva estada a raó de 2€ la primera hora i 1€/h a partir de la segona. El caixer de pagament es pot trobar a l’exterior, davant la vidriera del vestíbul principal. (Cal dir que per facilitar gestions puntuals i breus a les oficines del Departament d’Agricultura o les pròpies de repartidors i missatgers, els primers 20 minuts d’estada són gratuïts).

L’objectiu d’aquest nou equipament és millorar l’entrada i sortida de socis i clients al recinte del Mercat, fluidificar-ne l’accés i alhora controlar el pas dels diferents tipus d’usuaris que s’acullen al llarg de la setmana.

El nou sistema de gestió del pàrking substitueix l’anterior, que es trobava molt malmès i pràcticament inoperant i que no complia les necessitats de control que requereix el Mercat.