Al Mercat FEM PRIMAVERA!

Aquest 2019 volem donar la benvinguda a la primavera amb una gran festa per compartir amb tots els clients i usuaris del Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya. Una celebració que ha de ser un tret de sortida ben especial a la campanya més important del nostre sector.

FEM PRIMAVERA tindrà lloc el proper DIMECRES 13 DE MARÇ. Serà una jornada en què la Venda Directa obrirà de manera continuada entre les 8 i les 17 hores, i en la qual moltes parades oferiran descomptes i promocions especials de les seves flors, plantes i complements.

Floristeria en directe

Al llarg de la jornada es podrà gaudir de tallers i activitats de floristeria en directe que desenvoluparà l’Escola d’Art Floral SMILAX, qui col·labora un any més amb el Mercat. El seu equip de professors i alumnes treballaran durant tot el dia en diferents punts de la Venda Directa. A més, seran ells els encarregats de decorar diversos espais per dotar el nostre Mercat de la imatge més primaveral.

Us convidem a dinar!

Per tal que compradors i venedors no hàgiu d’abandonar el Mercat, oferirem gratuitament tiquets per fer diverses degustacions als foodtrucks (caravanes de restauració) que trobareu a la mateixa sala de venda. Podreu escollir plats de carn, de peix o amanides, i per postres, si us hi animeu, una crep. Naturalment no faltarà la beguda!

Amb música

Per amenitzar la compra, durant tot el dia s’oferirà ambientació musical a la Venda Directa, amb algunes actuacions sorpresa en directe.