Alerta a comerciants i floristeries per ESTAFES en compres a distància

Els Mossos d’Esquadra ens fan saber que s’han detectat ja diversos intents d’estafa a floristeries mitjançant l’ús de targetes de prepagament via codi de Neosurf.

L’estafa consisteix en la recepció d’una comanda mitjançant el telèfon o internet, en la qual el client encarrega un treball floral per regalar que s’ha d’acompanyar de targetes Neosurf. Per evitar la desconfiança, el suposat client dona un número de targeta bancària –fals- per fer el pagament. Després, demana una fotografia de com ha quedat l’encàrrec en la que es vegi també les targetes, i és aleshores quan aprofita per prendre nota dels seus codis i cobrar-ne les quantitats.

Després d’això, desapareix aquest comprador, el florista veu que no cobra des de la targeta bancària que li han donat i ja està l’estafa-robatori fet.

Així doncs, ESTIGUES ATENT/A!