El Mercat omplirà de flors els Tres Tombs de Vilassar de Mar

El Mercat de Flor i Planta col·laborem un any més en l’organització dels Tres Tombs de Vilassar de Mar, que es faran el proper dissabte 19 de gener.

En aquesta tradicional festa, impulsada pel sindicat Agrícola de Vilassar i que compta amb el suport de l’Ajuntament vilassarenc, hi prendran part més de 20 carrosses així com diversos cavalls amb els seus genets, però el que destacarà serà la gran quantitat de flor amb la qual es guarniran carros i muntures. Flors i plantes dels colors més vius ornamentaran tots els participants, que també regalaran flors al seu pas pels carrers de la població.

La festa començarà a les 10h del matí, amb un esmorzar-botifarrada amb tots els assistents i una exposició dels carros i animals participants a les instal·lacions del Mercat de Flor i Planta. Posteriorment, a les 12h es faran els tradicionals Tres Tombs, amb una rua que recorrerà diferents carrers del municipi.

El Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya coordina la recollida de flor i planta entre els floricultors i horticultors i l’ornamentació de les carrosses.

Clica el programa per veure’l més gran i poder-lo descarregar.