Calendari de dies de venda i horaris especials del Mercat per al 2019

El calendari de dies de venda del Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya per a aquest any 2019 ja es pot consultar. En aquest document, aprovat per la Junta Rectora, trobaràs indicats els mercats extraordinaris acordats amb els paradistes, els dies festius, i els horaris especials que han estat programats per tal d’oferir el millor servei als clients.

Cal destacar el nou horari del mes de gener, en què la Venda Directa només obrirà al matí, de 8 a 13 hores, i els mercats extraordinaris previstos per Pasqua per tal d’atendre les vendes de Sant Jordi.

Cal dir que, en cas que es donessin modificacions d’aquest calendari se n’informarà degudament mitjançant circulars específiques i a les nostres xarxes.

Si tens qualsevol dubte al respecte, pots posar-te en contacte amb Informació, al Tel. 93 750 00 00.

Pots decarregar-te’n una còpia en PDF AQUÍ!