Compra al Mercat i participa al sorteig d’un d’aquests lots!

Com és habitual en aquestes dates, el Mercat sortegem lots de Nadal entre els nostres clients per agrair-los la seva fidelitat al llarg de tot l’any.

Es tracta de 5 completíssims lots de casa Espinaler compostos d’una espatlla serrana, un xoriç i una llonganissa ibèrica, dues salses espinaler, uns musclos, unes sardines, unes cloïsses, unes escopinyes, unes navalles, bonítol, unes carxofes, unes olives, a més d’unes neules, tres barres de torró, figuretes de massapà, pecats de xocolata, un vermut negre, in vi negre Gran Castellflorit i un cava Brut Nature Segura Viudas Aria. Un conjunt de begudes i productes gourmet que segur que enriquiran els àpats d’aquests dies.

Poden participar a aquest sorteig tots els compradors registrats –i actualitzats- a la base de dades del Mercat que presentin al mostrador d’Informació 2 factures i/o albarans oficials de compra d’un mateix dia, de parades diferents del Mercat, entre el dilluns 19 de novembre i el dilluns 10 de desembre, ambdós inclosos.

Un cop comprovada la seva validesa, es permetrà omplir una butlleta de participació amb les dades de comprador i dipositar-la dins una urna. Es pot participar una vegada per cada dia de Mercat.

El sorteig es farà el dimecres 12 de desembre, en el transcurs del piscolabis de Nadal que el Mercat oferirà a tots els seus socis, usuaris i clients.