Estem renovant els fanals de la façana marítima

El Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya hem començat la renovació de la lluminària del recinte exterior. Concretament s’està substituïnt els fanals que recorren tot el frontal de la façana marítima, que es trobaven en molt mal estat, per uns de tipus LED, molt més eficients i lluminosos. D’estètica molt més moderna, aquests fanals disposen a més d’un format de pantalla que evita la contaminació lumínica.

En total es substituirà els 17 fanals amb pantalla ‘globus’ per aquestes noves lluminàries LED, de 40W, de color blanc 4000/5000ºK i una òptica de 120º, que il·luminaran molt millor la façana noble del Mercat i la vorera per la qual circulen desenes d’usuaris diàriament.

Cal avançar que l’actuació sobre la lluminària exterior del Mercat constarà de diferents fases. Enguany s’ha començat pels fanals petits de la façana de mar, però en els propers períodes s’aniran reemplaçant i millorant les torres d’il·luminació de tot el recinte.

 

Els nous fanals LED subsitueixen els vells globus blancs