Sant Jordi i la Mare: mercats extraordinaris

S’apropen les importants diades de Sant Jordi i de La Mare, i és per aquest motiu que el Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya té previst obrir en determinats horaris extraordinaris per ajudar els seus clients en fer més còmode l’adquisició de roses, flors i plantes.

 

 

 

Així, a més dels dies i horaris habituals, per Sant Jordi, la Venda Directa del Mercat obrirà:

Dissabte 21 d’abril            de 9 a 17 hores    NO TANQUEM AL MIGDIA

Diumenge 22 d’abril          de 9 a 13 hores

 

I de cara al Dia de la Mare, s’ha previst també un mercat extrordinari per:

Diumenge 29 d’abril          de 9 a 13 hores

 

 

Cal tenir present que els Mercats Extraordinaris que se celebraran els diumenges 22 i 29 d’abril, seran restringits d’accés per la porta F, ubicada a la part posterior del Mercat, ja que a la mateixa hora té lloc el mercat agroalimentari a l’entrada principal del Mercat.

Recordem que el Mercat de Flor és un mercat professional, i per a poder entrar cal estar degudament registrat tot acreditant que s’és florista, jardiner, paisatgista, etc. Per fer-ho, cal aportar una sèrie de documents que es troben relacionats al següent apartat de la web: http://www.mercatflor.cat/mercat/ser-client/

Per a més informació, podeu trucar de dilluns a divendres, de 8 a 16 hores i estarem encantats d’atendre’t.