Una Setmana Gran per a tots els nostres clients

Enguany tornem a donar el tret de sortida a la campanya de Primavera tot celebrant la SETMANA GRAN, unes jornades que arriben a la seva quarta edició i que de nou volen servir per apropar el Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya als seus clients.

Atesos els diferents perfils dels professionals que s’acosten a comprar flors, plantes i complements al Mercat, aquest any s’ha decidit dedicar cadascun dels dies de la Setmana Gran a un col·lectiu.

Així, el Dilluns 12 de març hem organitzat una xerrada col·loqui adreçada al garden i jardiner, on després d’una xerrada tècnica, l’equip comercial atendrà personalment i presentarà les novetats de productes i serveis que planteja la nova campanya, com és la marca Cultiu d’aquí per identificar els productes de producció local.

El Dimecres 14 de març obrim les portes pels floristes, a qui oferirem una magnífica Demostració d’Art Floral a càrrec de la mestra florista russa NATALIA ZHIZHKO, en col·laboració amb FLOOS A Crafter’s secret.

I per finalitzar la setmana, el Divendres 16 de març tindrà lloc un dinar de germanor per celebrar els 35 anys del Mercat, on tothom hi és convidat (amb prèvia reserva a l’email mercatflor@mercatflor.cat).

 

PROGRAMA

DILLUNS 12 DE MARÇ DE 2018 – DIA DEL JARDINER I EL GARDEN CENTER

9 a 9’30h          Recepció i esmorzar per als assistents.

9’30 a 10’15h    Xerrada Selecció de planta per al jardí a càrrec de Jorge Muñiz, del Gremi de Jardineria de Catalunya.

10’15 a 11h       Presentació dels nous serveis comercials i la marca Cultiu d’Aquí per part de la Junta Rectora i equip comercial del Mercat.

11h                 Fi de la jornada. Copa de cava i pastes.

 

DIMECRES 14 DE MARÇ DE 2018 – DIA PER A LA FLORISTERIA I L’ART FLORAL

10’30h              Recepció dels participants

11 a 12’30h       Demostració d’Art Floral a càrrec de la mestra florista russa NATALIA ZHIZHKO, campiona de la Copa d’Europa 2011

15h                  Recepció dels participants

15’30 a 17h       Demostració d’Art Floral a càrrec de la mestra florista NATALIA ZHIZHKO

 

DIVENDRES 16 DE MARÇ DE 2018 – CELEBREM 35 ANYS DEL MERCAT

GRAN BOTIFARRADA POPULAR PER A TOTS ELS COMPRADORS I VENEDORS (amb prèvia reserva)

 

El Mercat oferirà tiquets-restaurant als clients que participin a les activitats i desitgin dinar amb nosaltres.