Tots Sants… molt més que crisantems!

Altre cop arriba Tots Sants i el Dia de Difunts i és moment de recordar els nostres éssers estimats i admirats que ja no hi són. La tradició ens porta a visitar les seves tombes i honrar-los amb flors.

D’una banda, el Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya us ofereix el seu ampli assortit de crisantems, en multitud de colors i presentacions de tot tipus, ja sigui en flor tallada o en planta de test, que ens donen color en aquestes dates tardorals.

Però sobretot, comptem amb una oferta pròpia de flor i planta de temporada, que inclou des de ciclamen i pensaments, calluna, verds ornamentals i fins a carabasses per a Halloween. I naturalment, una de les més grans seleccions de flor tallada i bouquets.

Veniu al Mercat i sorpreneu els vostres clients amb els nostres productes!