Comunicat en motiu de l’atemptat de Barcelona

El Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya condemnem fermament l’atemptat terrorista que s’ha produït la tarda d’aquest dijous 17 d’agost a Barcelona.

Amb aquestes línies volem rebutjar tot acte de violència entre els pobles i les persones que els formen i mostrar la nostra solidaritat amb les víctimes i els seus familiars.

Així mateix, volem també expressar el nostre agraiment a la gran i valenta tasca duta a terme pels cossos de seguretat, els serveis d’emergències i els professionals sanitaris que han treballat als llocs on durant la tarda i nit s’han produït els fets.

Per tot això, en senyal de condol, les banderes del Mercat onejaran avui i durant tres dies a mig pal, i convoquem els nostres socis, clients, usuaris i amics a compartir 1 minut de silenci avui a les 12 hores del migdia davant el vestíbul del Mercat.