70.000 roses per la Pau

El Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya proporciona 70.000 roses per a la manifestació #Notincpor que se celebra demà dissabte 26 d’agost a Barcelona.

El Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya, el Gremi de Floristes de Catalunya i l’Associació d’Empresaris Majoristes Mercabarna-Flor hem volgut participar activament en la manifestació per la pau que la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona han organitzat per demà dissabte 26 d’agost en rebuig als atemptats produïts a Barcelona i Cambrils el passat 17 d’agost.

Concretament, el Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya proporcionarà un total de 70.000 roses que es lliuraran als manifestants. D’aquestes, 50.000 roses seran vermelles, de la varietat Red Naomi, 10.000 roses seran blanques, de la varietat Athena, i 10.000 roses seran grogues, de la varietat Penny Lane. Aquestes roses es distribuiran a prop de 20 punts establerts per l’Ajuntament de Barcelona, on el Gremi de Floristes en farà la recepció i les prepararà perquè els voluntaris d’Òmnium les entreguin als participants de la marxa.

Així mateix, el Gremi de Floristes i AEM Mercabarna-Flor s’encarregaran del muntatge floral i l’ornamentació de l’escenari que hi haurà disposat a Plaça Catalunya.

Com a representants principals del sector de la flor, hem volgut sumar-nos a aquest gran acte reivindicatiu i de solidaritat, per posicionar-nos també contra la violència i el terrorisme i afegir-nos als actes de condol amb les víctimes i els seus familiars i expressar-nos al costat de la ciutadania.

 

Més informació:  http://web.gencat.cat/ca/actualitat/reportatges/notincpor