El Mercat serà present al Salon du Végétal

El Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya participem de nou al Salon du Végétal, que enguany se celebra del 20 al 22 de juny a la ciutat de Nantes. Ho farem amb un estand informatiu ubicat al pavelló XXL, a la zona dedicada a la Producció, sota el paraigües de FEPEX (Federación Española de Productores Exportadores), juntament amb d’altres empreses catalanes.

El Mercat anem a aquesta important Saló amb l’objectiu de captar nous clients a França i donar-los a conèixer els serveis comercials que se’ls ofereixen, com són les compres agrupades i el transport d’una àmplia oferta de flors i plantes a preus molt competitius.

El Salon du Végétal estrena noves dates i ubicació en aquesta edició de 2017. Després de molts anys en què aquesta fira es feia a la ciutat d’Angers al mes de febrer, enguany es trasllada a Nantes a finals de juny amb la voluntat d’atraure més visitants i afavorir el volum de negoci, que poc a poc havia disminuït.

Segons els seus responsables, “amb el pas dels anys, la celebració de la fira al febrer s’havia fet més i més difícil, tant per les vacances escolars com per celebrar-se amb la temporada de comerç ja ben avançada.  Després de fer enquestes entre els visitants i alguns expositors, es va creure que els dies 20, 21 i 22 de juny serien millors per als negocis, considerant que aquest és un bon període per a totes les categories de compradors per moltes raons:
– Per a la distribució i la producció, perquè es dóna després de la temporada de primavera, en un període fèrtil per a les idees i noves referències, i útil per preparar la temporada vinent.
– Perquè les floristeries tenen més disponibilitat, ja que els grans esdeveniments han quedat enrera.
– Per als paisatgistes i els ajuntaments, en un moment clau davant les mostres dels seus espais exteriors.
– Les noves plantes i varietats estan en plena floració.
– Els prototips dels productes manufacturats es troben avançats i, per tant, llestos per ser revelats o fins i tot a punt per al mercat.
– Amb l’estiu a les portes, el temps és bo per als negocis i la convivència.”

El canvi d’ubicació respon a “una continua recerca de l’excel·lència amb la finalitat de consolidar aquest Saló entre els esdeveniments més grans dels que es fan al voltant del món de les flors i plantes, la jardineria i la natura a les ciutats del món”. Nantes suposa comptar amb “una àrea d’exposició més gran, tant interior com exterior, que permetrà presentar una oferta més àmplia i per tant, atraure més compradors professionals.

Esperem doncs tornar-ne amb un bon reguitzell de nous contactes sota el braç.

 

Més informació a (en anglès i francès): http://www.salonduvegetal.com