La Setmana Gran ha atret nous clients al Mercat

La celebració de la Setmana Gran, els passats 13, 15 i 17 de març, va ser un any més el tret de sortida de la campanya de primavera al Mercat de Flor i Planta. Al llarg d’aquests tres dies, clients i compradors van poder veure i adquirir ja una àmplia mostra dels productes de temporada que trobaran les properes setmanes a la Venda Directa, des de dimorfoteques, euryops i margarites, fins a petúnies, surfínies, dipladènies…a més és clar de les gammes d’aromàtiques, planta d’interior, vivaces…

 

Enguany, a més, el Mercat hem organitzat una exposició showroom amb una selecció de flors i plantes de primavera que es podia adquirir amb un 15% de descompte, en una carpa annexa a la porta F, on es rebia els clients i socis amb un cafè i unes pastes, per fer més amena l’acció comercial.

A més, els i les floristes van poder prendre part en les tres Masterclass que va impartir Eduard Maynegra, centrades en Sant Jordi, el Dia de la Mare i els rams de núvia. El florista, campió d’Espanya i 6è al passat campionat d’Europa, va donar algunes idees originals per a presentar els treballs en flor i planta d’aquestes diades tan importants per als floristes.

Els jardiners van tenir ocasió de saber-ne una mica més sobre el tema de les Cobertes Vegetals de la mà del jardiner i paisatgista Artur Pereira, qui per mitjà del Gremi de Jardineria ens va fer una conferència sobre la qüestió.

La Setmana Gran va cloure’s havent rebut la visita de nous professionals, molts d’ells del Sud de França, on s’està fent accions comercials específiques per donar a conèixer el Mercat com a garantia de producte de qualitat i proximitat, donat que molt del gènere que aquí es comercialitza és directament del productor.