II Fòrum Viles Florides: Espais verds i qualitat de vida

Viles Florides i la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) organitzen, el proper 28 d’abril, el Fòrum Viles Florides que en aquesta edició es centra en els beneficis del verd en la qualitat de vida de les persones. L’acte, que s’organitza per segon any consecutiu, tindrà lloc al Jardí Botànic Marimurtra de Blanes.

La trobada està dirigida a tècnics i a totes aquelles persones interessades en la gestió i la millora dels espais enjardinats que ens envolten.  Durant les ponències del matí es posaran sobre la taula eines per ajudar-nos a seleccionar les espècies que configuren aquests espais verds amb criteris sostenibles i com implicar la ciutadania en la cura d’aquests espais.

La jornada finalitzarà amb una visita guiada al Jardí Botànic Marimurtra, el jardí creat per l’alemany Carl Faust a Blanes, a la vora del mar, i que compta amb més de 4.000 espècies d’arreu del món.

La jornada té un cost de 20 euros (inclou el dinar i la visita guiada) i cal inscriure’s abans del 20 d’abril.

 

INSCRIU-TE AQUÍ

*Per a més informació sobre aquesta jornada, podeu enviar un correu electrònic a info@vilesflorides.cat.

*Descarregueu-vos el programa complet en format PDF