Primer pas per a la millora de la climatització del Mercat

El Mercat hem iniciat ja les obres de substitució dels vells aparells de climatització de la nau de la Venda Directa. Des del passat mes de gener, l’empresa MH Industrias, especialitzada en solucions d’eficiència energètica i el manteniment tècnic d’instal·lacions, està duent a terme les tasques de retirada de les antigues unitats de clima, que acumulaven més de 20 anys de servei i ja no funcionaven adequadament.

 

 

Unitats de clima del MercatEn les properes setmanes, es procedirà a la instal·lació de la nova maquinària, molt més potent i eficient, per tal de donar un millor servei tant als socis i usuaris paradistes com als clients de la Venda Directa. D’aquesta manera, es podrà oferir d’una manera adequada i sostenible el servei de calefacció a l’hivern i de refrigeració a l’estiu.

Aquestes obres de millora de la climatització s’allargaran algunes setmanes, però es preveu que estiguin enllestides abans de començar al primavera.

Mentrestant però, hem de demanar disculpes a venedors i compradors per les molèsties causades durant aquest període.

Moment en què es retira un aparell de climatització mitjançant la grua