Vine amb nosaltres a Expohogar Primavera

El Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya i Fira Barcelona et convidem a una nova edició d’EXPOHOGAR Primavera, el Saló de decoració, regal i bijuteria, que se celebra enguany del 21 al 24 de gener al Recinte de Montjuïc, Palau 1, de Fira de Barcelona, a Plaça Espanya.

Pots obtenir la teva invitació, de forma gratuïta, clicant al següent enllaç
(caldrà que imprimeixis i omplis un petit formulari).

Boto invitacio

 

 

 

El Mercat ens trobaràs a l’estand nº4 de l’Special Expert Event (SEE),
la zona creada del saló on es desenvolupen les activitats professionals i conferències, entre les quals hi haurà demostracions d’art floral de l’Escola d’Art Floral de Catalunya i Rosa Valls Formació, i interessants ponències de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) entre d’altres.

Pots veure’n el programa complet aquí.

T’HI ESPEREM!