Sortegem 5 lots de Nadal entre els clients fidels

Un total de 5 lots de la prestigiosa casa Espinaler compostos d’un vermut negre, cloïsses blanques, escopinyes al natural, navalles, musclos en escabetx, tonyina en oli, petxines en salsa, sardinetes, cargols de mar, pebrots del “piquillo”, carxofes, olives farcides, salsa Espinaler normal i picant, Cava Naveran brut “Vintage”, vi negre Hacienda López de Haro (DOQ Rioja) i un vi blanc Raventós d’Alella “Pansa Blanca” (DO Alella) seran sortejats pel Mercat de Flor i Planta entre els seus clients el 14 de desembre.

Poden participar a aquest sorteig tots els compradors registrats a la base de dades del Mercat que presentin al mostrador d’Informació 2 factures i/o albarans oficials de compra d’un mateix dia, de parades diferents del Mercat. Un cop comprovada la seva validesa, es permetrà omplir una butlleta de participació amb les dades de comprador i dipositar-la dins una urna. Es pot participar una vegada per cada dia de Mercat.

Es farà entrega dels lots el mateix dimecres 14 de desembre, en el transcurs del piscolabis de Nadal que el Mercat oferirà a tots els seus socis, usuaris i clients.