Aquiflor: ens donem a conèixer a Toulouse

El Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya vam participar a la mostra AQUIFLOR Salon d’Automne, que es va celebrar el passat dijous 15 de setembre al Marché d’Intérêt National –MIN- de Toulouse, a França.

Vam tenir oportunitat de trobar-nos amb alguns clients de la venda directa i dels serveis comercials i, alhora, explicar la nostra àmplia oferta de productes a futurs compradors, que van mostrar molt d’interès en la flor i la planta cultivada a Catalunya per la seva extraordinària relació qualitat-preu.

El Mercat ens vam presentar a Toulouse amb una nova marca comercial dissenyada per donar a conèixer i vendre els nostres productes al territori francès: FLEURS ET PLANTES DU SUD. Amb ella volem atraure un nou conjunt de clients francesos que sàpiguen tenir en compte el valor afegit de la planta mediterrània durant tot l’any.

Ja veureu com se’n sentirà a parlar!

 

DSC_0025