Viles Florides et convida al Saló de Turisme de Barcelona

Viles Florides, el moviment de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya que impulsa una xarxa de municipis que fomenten i tenen cura del verd urbà, la jardineria i les activitats sostenibles amb el medi ambient, participa de nou al Saló de Turisme de Barcelona, el B-Travel, que se celebra aquest cap de setmana (del 15 al 17 d’abril) a Fira Barcelona.

I per tal de convidar a tots els socis i clients del Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya a visitar-los al seu estand i alhora gaudir del Saló, ofereix invitacions gratuïtes, que podeu obtenir seguint els següents passos:

  1. Entreu a http://www.b-travel.com/ca/entradas
  2. Després feu la “compra” on-line i en el moment de pagar demanarà si és disposa d’un codi d’invitació.
  3. Introduiu el següent codi: AA94B29B (Es pot fer servir de manera ilimitada.)

 

I ja hi podreu anar a informar-vos dels millors destins turístics per aquest estiu!

Bon viatge!