Josep Pastó és reelegit president del Mercat

Josep Pastó

La nova Junta Rectora del Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya, sorgida dels resultats de les eleccions celebrades el passat 17 de febrer (veure aquí la notícia), ha escollit de nou el soci Josep Pastó Lorca com a president de la SAT, i ha definit les responsabilitats que n’assumeix cadascun dels seus membres.

Pastó, qui ja ostentava el càrrec des de setembre de 2014, seguirà així al capdavant d’una Junta que es marca com a objectiu el reactivar un sector molt tocat per la crisi i els canvis en els hàbits de compra i consum. Es vol desenvolupar accions comercials per estimular la venda de flor i planta, tant al mercat local com al francès, i treballar per a refermar el Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya com el principal mercat en origen del sud d’Europa i centre del clúster ornamental del Maresme.

La resta de càrrecs de la Junta, un cop incorporats els nous membres escollits en les passades eleccions, queden distribuïts de la següent manera:

President: JOSEP PASTÓ LORCA

Vicepresident: SITO VILARRUBLA RIUS (Mil Flors)

Vicepresidenta 2: MONTSE GEL BRUGAT (Plantes Gel)

Tresorer: LLUÍS BARTRÉS GARCÍA

Vicetresorer: TONI ANDRÉS CASANOVAS (Plantes Burriac)

Secretari: MIGUEL VALENCIA JIMÉNEZ (Horticultura Vaypa)

Vicesecretària: FINA RIBAS PARIS (Vivers Teià)

Vocal: ANDREU CUQUET ALBIOL (Janma Flors)

Vocal: LLUÍS RODRÍGUEZ GRAU (Els 4 rellotges)

 

Així mateix, com a president del Mercat de Flor, Josep Pastó assumirà també la presidència de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), impulsora del moviment Viles Florides.

 

(Properament es donarà a conèixer com queden constituïdes les diferents comissions de treball.)