Sortegem lots de Nadal entre els nostres clients

Vols una cistella amb tots els productes necessaris per gaudir dels tiberis propis de les festes de Nadal? Al Mercat en sortegem 3!

Si ets client del Mercat et donem l’oportunitat d’aconseguir-la d’una manera ben fàcil: podeu participar a aquest sorteig tots els compradors registrats a la base de dades del Mercat que presenteu al mostrador d’Informació 2 factures i/o albarans oficials de compra d’un mateix dia, de parades diferents del Mercat. Un cop comprovada la seva validesa, se us permetrà omplir una butlleta de participació amb les dades de comprador i dipositar-la dins una urna. Hi podeu prendre part una vegada per cada dia de Mercat.

El sorteig es farà en el transcurs del piscolabis de Nadal que el Mercat oferirà a tots els seus socis, usuaris i clients el proper dimecres 16 de desembre.