Viles Florides opta al Premi de millor iniciativa de Medi Ambient

El moviment Viles Florides​ que impulsem des de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) opta al Premi Medi Ambient 2015 de la Generalitat de Catalunya com a millor iniciativa.

ENS DONES EL TEU VOT? https://es.surveymonkey.com/s/VV59RSX

Promovent aquest moviment afavoreixes que els nostres pobles i ciutats, jardins particulars, escoles, centres socials… tinguin més cura dels seus espais verds i adquireixin més flors i plantes per a fer-los lluir.

Viles Florides és una iniciativa de la CHOC, entitat que presideix el Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya, i beneficia no només al nostre sector, sinó també al conjunt de la societat en prioritzar un entorn públic més sostenible i verd, amb una millor qualitat de vida.

Col·labora!