L’IVA de Flors i Plantes al 10%

El Senat ha aprovat avui la rebaixa del tipus impositiu d’IVA sobre flors i plantes, per retornar-lo al tipus reduït, del 10%, durant el debat de reforma fiscal pel qual s’atenien les diverses esmenes presentades pels diferents grups representats a la Cambra Alta.

El primer gran pas pel canvi de l’actual i injust IVA del 21% al reduït del 10% s’ha donat per l’aprovació d’una esmena transaccionada -negociada i acceptada per tots els grups- i ara caldrà que es traslladi al Congrés de Diputats per tal de seguir la seva tramitació parlamentària.

D’aquesta manera, es preveu que el nou IVA per a les flors i plantes ornamentals pugui entrar en vigència a partir del proper 1 de gener de 2015.

Arribat el moment, us n’informarem degudament!

Felicitats a tots/es per aquesta bona notícia que ens ha d’ajudar a reimpulsar el nostre sector.