El Conseller Pelegrí i el diputat Sánchez-Llibre al Mercat en motiu de la reducció de l’IVA al 10%

El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Ambient, Josep M. Pelegrí, i el diputat al Congrés per CiU Josep Sánchez-Llibre han mantingut aquesta tarda una reunió al Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya amb les diferents entitats del sector de la flor i planta que conformen la CHOC, la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya.

Després de signar al llibre d’honor, Pelegrí i Sánchez-Llibre han volgut celebrar amb els diversos representants del sector, la consecució de l’IVA reduït per al comerç de flors i plantes, i que com han explicat, ha suposat un gran esforç per part de tots els actors implicats.

L’aprovació del retorn del comerç de flor i planta viva a l’IVA reduït del 10% ha estat possible gràcies a l’esmena impulsada al Senat per CiU, i que va ser transaccionada amb totes les forces polítiques.

DSC_0041DSC_0091