Compra al Mercat i guanya un fantàstic lot de Nadal

Un pernil, 2 ampolles de cava, una selecció de diversos vins, licors i una extensa gamma de dolços i torrons de gran qualitat conformen cadascun dels 10 lots de Nadal que el Mercat de Flor i Planta sortejarà entre els seus clients el 17 de desembre.

Poden participar a aquest sorteig tots els compradors registrats a la base de dades del Mercat que presentin al mostrador d’Informació 2 factures i/o albarans oficials de compra d’un mateix dia, de parades diferents del Mercat. Un cop comprovada la seva validesa, es permetrà omplir una butlleta de participació amb les dades de comprador i dipositar-la dins una urna. Es pot participar una vegada per cada dia de Mercat.

Es farà entrega dels lots el mateix dimecres 17 de desembre, en el transcurs del piscolabis de Nadal que el Mercat oferirà a tots els seus socis, usuaris i clients.

Pots consultar-ne les bases completes AQUÍ.