Hem estat a Iberflora

Des de dimecres 1 i fins divendres 3 d’octubre el Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya hem estat a la 43a edició d’Iberflora, la Fira Internacional de Planta, Flor, Tecnologia i Bricojardí, que reuneix 375 empreses amb els productes més nous vinculats amb el món de la jardineria, el paisatgisme i l’agricultura. El Mercat hi ha estat present amb un petit estand en el qual hem mostrat alguns dels nostres productes, intentant donar-los a conèixer a la potencial clientela que sol acudir a aquesta fira.

El certamen ha crescut aquest any un 40% en nombre d’expositors, amb una superfície ocupada de 36.000 metres quadrats. A més, ha comptat amb gairebé un centenar d’activitats paral·leles: conferències sobre nous canals de distribució o tendències de consum, exposicions, fòrums, taules rodones… Així mateix ha inclòs noves propostes destinades a fomentar l’oci verd i incentivar el consum de flors i plantes. En aquest sentit, el divendres 3 d’octubre al migdia va obrir les seves portes al consumidor final i va acollir una espectacular desfilada de la dissenyadora Maya Hansen que va unir moda i art floral.