El ministre Cañete deixa entreveure una possible rebaixa de l’IVA

Les gestions i pressió del sector ornamental per a la revisió de l’IVA comencen a donar fruits: a manca de veure’n la lletra petita, el ministre d’Agricultura, Miguel Arias Cañete -en relació a unes declaracions del ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro- ha insinuat la intenció de reduir la pressió fiscal sobre flors i plantes.

Preguntat per una pujada al sector agroalimentari, Cañete va dir que “no hi haurà tal pujada, en tot cas, hi haurà una baixada per a les flors i les plantes”.  El passat cap de setmana, Cañete ja va dir que aquesta reducció “es harto probable”, però que encara li queda quelcom “por pelear”.

 

En podeu llegir la notícia al retall de premsa del diari Expansión d’avui dimarts 4 de febrer.

Retall diari Expansión IVA Montoro