Estrenem web!

Des d’aquest mes de gener, el Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya comptem amb una nova web, molt més àgil i intuitiva. Segueix ubicant-se sota el domini www.mercatflor.cat i en ella s’hi pot trobar la informació essencial del nostre Mercat.

Cal comentar que s’ha modificat el seu disseny per a donar-li una imatge més moderna i s’han fet més accessibles els seus diferents apartats. Alhora, s’han esmenat errors i falles tècniques que en dificultaven la consulta.

A destacar l’apartat del Catàleg de Productes –sota el menú de Venda Directa- que es pot visualitzar ara sense necessitat de contrasenya, i les informacions d’utilitat com són les notícies, els tallers i cursos, el taulell d’anuncis o les visites guiades.

L’encarregada de posar al dia la nostra web ha estat l’empresa www.webbambu.com, especialitzada en comunicació corporativa i en e-commerce.

No espereu més i feu-hi un cop d’ull!