Sortegem 10 lots de Nadal

Un pernil ibèric, 2 ampolles de cava, una selecció de diversos vins, licors i una extensa gamma de dolços i torrons de gran qualitat conformen cadascun dels 10 lots de Nadal que el Mercat de Flor i Planta sortejarà entre els seus clients durant la primera quinzena de desembre.

Per participar-hi cal ser client registrat del Mercat i comprar durant els propers dies a les parades de la Venda Directa. Per cada compra, els clients podran demanar una butlleta de participació, que té un número del 0 al 9.999.

Després, aquells 10 compradors que tinguin les butlletes amb els números coincidents amb les darreres quatre xifres del sorteig de l’ONCE dels dies 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 i 15 de desembre de 2013 seran els afortunats guanyadors d’aquests fantàstics lots.

Es farà entrega dels lots el dimecres 18 de desembre, en el transcurs del piscolabis de Nadal que el Mercat oferirà a tots els seus socis, usuaris i clients.Cal dir que qui no hagi reclamat el lot en aquesta data, perdrà tot dret sobre el premi, per la qual cosa… estigueu atents a comprovar bé les vostres butlletes!

Pots consultar-ne les bases completes AQUÍ.