Viridalia es consolida com a referent en el sector

Els principals productors de planters de Barcelona han celebrat el 3, 4 i 5 de Juny de 2015 una nova edició de Viridalia, la mostra bianual de planta. Les empreses productores han rebut als professionals del sector al llarg de tres dies de portes obertes per donar-los a conèixer les seves novetats i aplicacions, dins una extensa exposició de planta ornamental.

Les empreses participants que hem pogut visitar són Aldrufeu & Associats, Barberet & Blanc, Grup Roig, Le Petit Géant, Planteles Lloveras, Plantinova, Riera Villagrasa i Syngenta FloriPro Services.

L’edició d’enguany ha fet palès que Viridalia va més enllà d’una mostra de planter, havent-se consolidat en el sector com a referent per conèixer-ne les novetats, i un punt de trobada i d’intercanvi professional, que ja compte també amb visitants estrangers.

L’Associació empresarial d’Agricultors Viveristes de Barcelona (AAVB) és l’encarregada d’organitzar i coordinar Viridalia. L’Associació dóna servei tècnic, promoció comercial, informació i formació a més de cent empreses de la demarcació de Barcelona.

L’AAVB està vinculada a diferentes organitzacions sectorials de nivell nacional  i internacional.

RieraVillagrasaAldrufeu&AssociatsSyngenta SíGrup Roig f